Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

“DAÜ İle Umutlara Ortak Ol” Kermesine Yoğun İlgi"

Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2018, Salı

AddThis Sharing Buttons
“DAÜ İle Umutlara Ortak Ol” Kermesine Yoğun İlgi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) çocuklar yararına geleneksel DAÜ kermesini düzenledi. DAÜ çalışanlarının gönüllü katılımı ile gerçekleştirilen kermes “DAÜ ile Umutlara Ortak Ol” projesinin ilk etkinliği olarak 8 Mayıs 2018 Salı günü, 10:00 – 13:00 saatleri arasında, Merkezi Derslik Binası (CL) önünde gerçekleştirildi. DAÜ’de yer alan tüm fakülte, müdürlük ve birimlerin katkılarıyla kurulan stantlarda ev yapımı çeşitli yiyecek ve içeceklerin satışı yapılarak gereksinimi olan çocuklar yararına destek toplandı. Oldukça renkli geçen kermese ilgi yoğundu. Kermese katılıp katkıda bulunan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam da, tüm stantları gezerek DAÜ personeli ve öğrenciler ile sohbet etti. Kermesten elde edilen gelir ile 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı’nda ilköğretim çağında olan çocukların ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “DAÜ İle Umutlara Ortak Ol” projesi, her ay başka bir etkinlik düzenleyerek eğitim, sağlık, dezavantajlı gruplar ve çocuklar için fayda sağlayacak. Proje ile üniversite ile toplumun iş birliği içerisinde sosyal dayanışma ve farkındalıkları artırması hedefleniyor. Söz konusu proje DAÜ’nün değerlere verdiği önemin de büyük bir göstergesini olarak örnek olmaktadır.

DAÜ İle Umutlara Ortak Ol

DAÜ ile umutlara ortak ol